Vellykket dugnad og dugnadsturnering!

I dag hadde vi dugnad på banen med påfølgende scrambleturnering! Det var et kjempe oppmøte med godt over 30 stykker som hjalp til under dugnaden, og det var 30 stykker som spilte turneringen etter på. Takk til ALLE som var med å bidro til en så vellykket dugnad!

Under dugnaden hadde vi et stort fokus på å få opp pluggede baller på rangen og hente baller som lå i skogen bak rangen. Ellers ble det raket kvister og blad rundt omkring på banen slik at den er klar til sesong start!

Vinnerene av scrambleturneringen ble Eirik Grønhaug, Magne Gjelsten og Espen Koch som spilte 26 slag netto! For komplett resultatliste kan dere sjekke linken til Golfbox under.

Vi gleder oss til sesongstart og den starter opp allerede nå på onsdag med senior-scramble og torsdag spilles årets første torsdagshook!

Jørgen Grønhaug