Resultater lag NM herrer!

I helgen 19.07- 21.07 ble lag NM 1. divisjon gjennomført på Utsikten Golfklubb. Haugesund stilte med et herrelag som besto av Tore Knutsen, Roger Bergman, Jostein Kvaløy, Thorleif Reinertsen og Ørjan Reinertsen.

På kapteinsmøtet dagen før det startet, fikk vi beskjed om at det er 12 lag som rykker ned pga. overgang til kun en første divisjon neste år. Allerede da visste vi at det kunne bli tøft å beholde plassen, men vi skulle gjøre vårt beste.

Fredag var det strålende vær og sol, men på lørdagen derimot var det pøs regn som førte til at den siste 18 hulls runden ble avlyst. Før søndagen lå vi på siste plass, men visste at vi kunne klare å klatre til 12. plass noe som i fjor ville være godt nok til å holde plassen etter det gamle systemet. Etter tellende singel runder på 68, 79 og 81 klarte vi å klatre til 12. plass.

Neste år stiller vi dermed i 2. divisjon, men ambisjonen blir nok å komme seg opp igjen til 1. divisjon!

Vi ønsker å rette en takk til Nils Wathne Auto som lånte oss en Mercedes til reisen til Utsikten!

lag nm.jpg
Jørgen Grønhaug